De hond loyaliteit heeft geen limiet: een hond trotseert de dood om met zijn vriend te blijven

Een hond helpt aan de redding van zijn metgezel die vast ligt op een spoorlijn … Daar hij er niet in slaagt om deze uit de sporen te trekken, bleef de hond warmte aan zijn vriend te geven voor twee dagen!
Geluk of karma … de twee honden overleefden de passage van een trein! Terwijl de ene hond zich niet kon uit het spoorweg uittrekken, de andere kwam hem gezelschap geven. Als hij hem niet kon redden, bleef hij bij hem voor twee dagen.
Beide honden zijn tussentijd gered toen Denis Malafeev de twee dieren vond rondom het station Uzhgorod in Oekraïne.
“Deze hond gaf zijn vriend warmte voor twee dagen onder de constante dreiging van gevaar! Ik heb geen woorden: het kan instinct, liefde, vriendschap of gehechtheid zijn… Alles wat ik weet is dat de man niet in staat is dat te doen. We moeten allemaal leren van deze moed! “

De twee dieren zijn nu op familie en worden Panda en Lucy benoemd.

RT bron in het Frans

logo Patte-dog is all y need